Actualitzat el 10/11/2021

Presentació de la nova versió en castellà de la “Divina Comedia”

CONFERÈNCIA-PRESENTACIÓ

Presentació de la nova versió en castellà de La Divina Comedia, a càrrec de Pere Sánchez Ferré, que ha preparat la present edició (amb Pere Hidalgo Serra) el proper dimarts 14 de desembre a les 18:30 h.

La Divina Comedia no és només un relat amb principi, desenvolupament i final. És, en primer lloc, un text encriptat en què el lector ha de posar ordre i detectar les innombrables perles disperses a l’obra, ocultes o evidents. Ha estat escrita en la llengua d’or, o dels ocells, per tant, per comprendre-la cal conèixer l’hermenèutica antiga i tradicional, ja que és la que Dante va emprar des del començament fins al final. La traducció i les notes són de Leonardo Rivera, filòleg i italianista.

 

Presentació de la nova versió en castellà de la "Divina Comedia"

Data d'inici

14 Desembre

Hora

18:30 h

Tipus d'activitat

Conferència

PROPERES ACTIVITATS

21
Desembre

Inauguració i presentació - 19 h

Inauguració i presentació de l’exposició “Desmuntant Sherlock” per la BCNegra 2022
14
Desembre

Presentació - 18:30 h

El pròxim 14 de desembre serà presentada a la Biblioteca Arús la nova versió en castellà de la Divina Comedia, per part de Pere Sánchez Ferré, que ha preparat la present edició (amb Pere Hidalgo Serra).
30
Novembre

Exposició

“Música i Art en la litografia vitolfílica i la pintura” reuneix un conjunt d’obres pictòriques i de litografies vitolfíliques sota el denominador comú de la inspiració en les temàtiques de la música, la dansa i l’òpera.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A
ACTIVITATS DE LA BIBLIOTECA
PÚBLICA ARÚS