Actualitzat el 30/08/2021

Exposició “Música i art en la litografia vitolfílica i la pintura”

 

L’exposició col·lectiva “Música i art en la litografia vitolfílica i la pintura” és fruit d’un projecte organitzat pel Grup Vitolfílic de Barcelona amb la participació d’un grup d’artistes plàstics. Reuneix un conjunt d’obres pictòriques i de litografies vitolfíliques sota el denominador comú de la inspiració en les temàtiques de la música, la dansa i l’òpera.

Podreu visitar l’exposició a la Biblioteca Arús del 16 de setembre al 12 de novembre en l’horari habitual de la Biblioteca i amb entrada lliure.

Es realitzaran visites guiades gratuïtes. Per reservar dia i hora, feu clic aquí.

Teniu més informació al següent enllaç.

Per tal de garantir la seguretat enfront la Covid-19, cal respectar les mesures de prevenció i protecció entre els assistents i el personal.

Podeu descarregar el cartell de l’exposició. Es permet la utilització o reproducció total o parcial, sense ànim de lucre, sempre que es faci constar la procedència: Cartell de l’exposició “Música i art en la litografia vitolfílica i la pintura”. Autoria: Gemma Genestós.

 

 

Data d'inici

16 de Setembre de 2021

Hora

Tipus d'activitat

Exposició

PROPERES ACTIVITATS

21
Desembre

Inauguració i presentació - 19 h

Inauguració i presentació de l’exposició “Desmuntant Sherlock” per la BCNegra 2022
14
Desembre

Presentació - 18:30 h

El pròxim 14 de desembre serà presentada a la Biblioteca Arús la nova versió en castellà de la Divina Comedia, per part de Pere Sánchez Ferré, que ha preparat la present edició (amb Pere Hidalgo Serra).
30
Novembre

Exposició

“Música i Art en la litografia vitolfílica i la pintura” reuneix un conjunt d’obres pictòriques i de litografies vitolfíliques sota el denominador comú de la inspiració en les temàtiques de la música, la dansa i l’òpera.