Actualitzat el 07/10/2021

Visites guiades a la nova exposició de la Biblioteca Arús

Música i Art en la litografia vitolfílica i la pintura pretén ser una exposició itinerant a través de l’art i la tecnologia. La intenció és acostar l’art a tothom a través d’un recorregut visual i sonor mitjançant la tecnologia dels codis Qr.

El catàleg de l’exposició incorpora la fitxa tècnica de les peces vitolfíliques emprades, les característiques de les obres pictòriques, les dades biogràfiques i la trajectòria dels artistes i un estudi preliminar de la història de l’art imprès i de la seva concreció en l’àmbit de la vitolfília. Aquest catàleg es presenta com una recerca monogràfica, posant el focus en la producció vitolfílica i en el seu context històric.

Les vitoles i les litografies vitolfíliques que apareixen al catàleg formen part de les col·leccions privades del Grup Vitolfílic de Barcelona. S’han escollit segons criteris de valoració i selecció per temàtica, marca, procedència, antiguitat, raresa, bellesa i conservació de les peces dins del col·leccionisme.

L’exposició  es pot visitar dins de l’horari habitual de la Biblioteca i amb entrada lliure. També s’hi organitzen visites guiades gratuïtes:

Cliqueu sobre la data i l’hora escollides.

Dimarts, 19 d’octubre a les 18 h

Dimarts, 19 d’octubre a les 19 h

Dimarts, 26 d’octubre a les 18 h

Dimarts, 26 d’octubre a les 19 h

Dimecres, 3 de novembre a les 10 h

Data d'inici

19 d'octubre de 2021

Hora

Diferents hores

Tipus d'activitat

Visita guiada

PROPERES ACTIVITATS

20
Gener

PRESENTACIÓ

El proper 20 de gener de 2022 es presentarà a la Biblioteca Pública Arús “Iberia, tierra de fraternidad”
25
Gener

PRESENTACIÓ

El pròxim 25 de gener de 2022 es presentarà a la Biblioteca Pública Arús Ecos y pasos de Juan García Oliver, d’Agustí Guillamón.
14
Desembre

CONFERÈNCIA - COL·LOQUI

Juntament amb el Casal de Barri Transformadors, la Biblioteca iniciarà un cicle de conferències-col·loqui amb dones que publiquen en català històries relacionades amb la literatura negra.