6/2/2023

Pòdcast especial en directe: “Doctor Doyle y Míster Holmes”


Detall de l'esdeveniment


 

Aquest acte forma part de la BCNegra 2024, el festival de novel·la negra de Barcelona, que se celebrarà del 5 a l’11 de febrer i al qual la Biblioteca s’ha volgut sumar un any més amb una programació que té com a objectiu donar a conèixer al públic la Col·lecció Sherlock Holmes que custodia des del 2011. 

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS DE LA BCNEGRA 2024 A LA BIBLIOTECA PÚBLICA ARÚS

Del 18 de gener a l’1 de març. Exposició “Breu recull de pel·lícules de Sherlock Holmes”. Entrada lliure. 

Dijous, 18 de gener – 18.30 h. Inauguració de l’exposició “Breu recull de pel·lícules de Sherlock Holmes”. Informació i reserves aquí.

Dimarts, 6 de febrer – 18.30 h. Pòdcast en directe “Doctor Doyle y Míster Holmes”, episodi del pòdcast Datos, datos, datos: pódcast sobre Sherlock Holmes. Informació i reserves aquí.

Dissabte, 10 de febrer – 18.00 h. Cluedo “Crim misteriós a la biblioteca”, al Casal de Barri Transformadors. Amb la col·laboració de la Biblioteca Arús. Informació i reserves aquí.

Dimarts, 13 de febrer – 18.30 h. Presentació editorial d’Estudi en escarlata i El signe dels quatre, de Viena Edicions. Informació i reserves aquí.

Dijous, 15 de febrer – 18.30 h. Conferència “¡Averígüelo, Vargas!: explorando los orígenes de la investigación privada”. Informació i reserves aquí.

Us podeu descarregar el programa de mà de la BCNegra 2024 a la Biblioteca Pública Arús al següent enllaç.

 

Pòdcast en directe “Doctor Doyle y Míster Holmes”, episodi del pòdcast Datos, datos, datos: pódcast sobre Sherlock Holmes

El pròxim dimarts 6 de febrer a les 18.30 h tindrà lloc a la Biblioteca Pública Arús un programa especial en directe del pòdcast “Datos, datos, datos” que es titularà “Doctor Doyle y Míster Holmes”. L’acte anirà a càrrec de Sergio Colomino, Juan José Abenza, Jaume Gabaldà i Enrique Fernández.

Activitat en castellà.

El pòdcast

Datos, datos, datos és un pòdcast sobre Sherlock Holmes creat per Sergio Colomino, i dirigit al públic hispanòfon. Des del seu primer programa l’any 2021, l’espai s’ha anat consolidant, i s’ha convertit en una referència holmesiana per als oients de l’Estat espanyol i Hispanoamèrica.  El contingut comprén el cinema, el còmic, els programes televisius, la història, els videojocs i la literatura. Amb una periodicitat bimensual, el pòdcast està disponible de forma gratuïta a Ivoox i Spotify.

Els col·laboradors

Sergio Colomino és un apassionat sherlockià, i autor de diferents llibres i còmics sobre el detectiu. També és membre del Círculo Holmes. La seva darrera obra de divulgació és Tú eres el protagonista, un recorregut pel gènere dels llibres joc.

Juan José Abenza és enginyer informàtic, però la seva gran passió és Sherlock Holmes. Especialment, li interessa tot el que té a veure amb la presència del detectiu al cinema i la televisió. Una afició que l’ha portat a crear el web www.sherlockholmesonline.es, també disponible a Facebook i Youtube.

Jaume Gabaldà és llicenciat en dret i va ser secretari del Círculo Holmes de Barcelona entre 2005 i 2022. Es considera col·leccionista de tot allò que tingui a veure amb Sherlock Holmes al cinema, el teatre i la televisió.

Enrique Fernández és periodista creatiu, llicenciat en humanitats, i apassionat pel cinema i la literatura. Té experiència en el terreny de la informació i la divulgació cultural, i és col·laborador habitual d’aquest pòdcast.

Cal inscripció prèvia. Aforament limitat. Trobareu el formulari d’inscripcions al final de la pàgina.

L’acte es podrà seguir a través del canal de YouTube de la Biblioteca:

 

Per a assistir a la presentació, CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA al següent formulari:

Aquest formulari ja no està disponible.

Organitza l’acte:

Amb la col·laboració de:

Amb el suport de:

Més activitats

Del 25 d’abril al 7 d’octubre de 2024 |  Entrada lliure

Dissabte, 15 de juny de 2024 |  Diferents horaris

Dimarts, 18 de juny de 2024 |  18.30 a 20 h

Dijous, 20 de juny de 2024 |  de 18.30 a 20 h

Divendres, 21 de juny de 2024 |  10 a 14.30 h

Dissabte, 22 de juny de 2024 |  Diferents horaris

La Biblioteca estarà tancada per vacances des de l’1 al 31 d’Agost inclusivament.
La Biblioteca estará cerrada por vacaciones desde el 1 al 31 de Agosto inclusive.
The Library will be closed for holidays from 1 to 31 August inclusive.