Actualitzat el 08/11/2021

Visita virtual de l’exposició “Música i Art en la litografia vitolfílica i la pintura”, prorrogada fins al 15 de desembre

L’exposició reuneix un conjunt d’obres pictòriques i de litografies vitolfíliques sota el denominador comú de la inspiració en les temàtiques de la música, la dansa i l’òpera.

Música i Art en la litografia vitolfílica i la pintura pretén ser una exposició itinerant a través de l’art i la tecnologia. La intenció és acostar l’art a tothom a través d’un recorregut visual i sonor mitjançant la tecnologia dels codis Qr.

El catàleg de l’exposició incorpora la fitxa tècnica de les peces vitolfíliques emprades, les característiques de les obres pictòriques, les dades biogràfiques i la trajectòria dels artistes i un estudi preliminar de la història de l’art imprès i de la seva concreció en l’àmbit de la vitolfília. Aquest catàleg es presenta com una recerca monogràfica, posant el focus en la producció vitolfílica i en el seu context històric.

Les vitoles i les litografies vitolfíliques que apareixen al catàleg formen part de les col·leccions privades del Grup Vitolfílic de Barcelona. S’han escollit segons criteris de valoració i selecció per temàtica, marca, procedència, antiguitat, raresa, bellesa i conservació de les peces dins del col·leccionisme.

Hi ha visites guiades disponibles fins el dimarts 30 de novembre.

 

Visita guiada "Música i Art en la litografia vitolfílica i la pintura"

 

Data d'inici

30 Novembre

Hora

18:30

Tipus d'activitat

Exposició

PROPERES ACTIVITATS

21
Desembre

Inauguració i presentació - 19 h

Inauguració i presentació de l’exposició “Desmuntant Sherlock” per la BCNegra 2022
14
Desembre

Presentació - 18:30 h

El pròxim 14 de desembre serà presentada a la Biblioteca Arús la nova versió en castellà de la Divina Comedia, per part de Pere Sánchez Ferré, que ha preparat la present edició (amb Pere Hidalgo Serra).
30
Novembre

Exposició

“Música i Art en la litografia vitolfílica i la pintura” reuneix un conjunt d’obres pictòriques i de litografies vitolfíliques sota el denominador comú de la inspiració en les temàtiques de la música, la dansa i l’òpera.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A
ACTIVITATS DE LA BIBLIOTECA
PÚBLICA ARÚS