Actualitzat el 04/03/2021

Sessió informativa: Club de lectura de literatura victoriana

Aquesta primavera, arriba a la Biblioteca Arús un club de lectura dedicat a la literatura victoriana. Juntament amb Circulo Holmes, s’oferiran tres sessions al llarg dels propers mesos per deixar als lectors endinsar-se en l’hipnòtica narrativa de mitjans del s. XIX.

Per tal de presentar la iniciativa, es convoca una sessió informativa a la Biblioteca Arús el dijous 18 de març a les 18.30 h. Es convida a tots els interessats a fer la inscripció prèvia a través d’aquest enllaç, la qual és imprescindible per assistir-hi. El club de lectura està limitat a deu integrants, i en cas de sobrepassar-se les places disponibles, s’obrirà una llista d’espera.

Les sessions del club de lectura estan previstes a la biblioteca de 18.30 a 20.00 h, els dijous 15 d’abril, 6 de maig i 3 de juny, sempre que la situació sanitària ho permeti i complint tots els requeriments de seguretat. En cas que no sigui possible realitzar trobades presencialment, el club no preveu fer reunions virtuals, sinó que les sessions quedarien posposades.
.

 

Data d'inici

18 de març de 2021

Hora

18.30 h

Tipus d'activitat

Club de lectura

PROPERES ACTIVITATS

12
Juny de 2021

Microteatre - 17 h

Microteatre de misteri al Casal de Barri Transformadors
11
Juny de 2021

Portes obertes - 11 a 14:30H

L’última de la temporada, no te la perdis! I amb un vídeo sorpresa!
10
Juny de 2021

Inauguració de l'exposició

Vine a conèixer les diferents Barcelones retratades als segles XIX i XX