Actualitzat el 29/01/2021

Presentació del llibre Sherlock Holmes de Hayao Miyazaki.

La Biblioteca Pública Arús s’afegeix a la celebració del festival BCNegra amb la presentació del llibre Sherlock Holmes de Hayao Miyazaki, a càrrec de Sergio Colomino, l’autor.

Aquesta obra és un homenatge a l’adaptació de Sherlock Holmes que va fer Hayao Miyazaki, fundador del Studio Ghibli i mestre de l’animació japonesa, en els seus primers anys de recorregut professional. És un anàlisi detallat de cada episodi, fet des del punt de vista tant de l’aficionat holmesià com del fan de l’anime, destacant els referències a l’Obra de Doyle i el recorregut artístic de Miyazaki. El llibre també mostra el merchandising de la sèrie infantil que va arribar a Espanya i fa un repàs als altres Holmes que ens ha donat l’animació oriental i occidental.

Presenta l’acte Josep Maria Clavell, col·laborador de la Col·lecció Joan Proubasta de Sherlock Holmes a la Biblioteca Pública Arús. L’acte es podrà seguir en directe el dijous 28 de gener a les 19.00 h aquí:

 

   

Data d'inici

28 de gener de 2021

Hora

19.00 h

Tipus d'activitat

Presentació

PROPERES ACTIVITATS

20
Gener

PRESENTACIÓ

El proper 20 de gener de 2022 es presentarà a la Biblioteca Pública Arús “Iberia, tierra de fraternidad”
25
Gener

PRESENTACIÓ

El pròxim 25 de gener de 2022 es presentarà a la Biblioteca Pública Arús Ecos y pasos de Juan García Oliver, d’Agustí Guillamón.
14
Desembre

CONFERÈNCIA - COL·LOQUI

Juntament amb el Casal de Barri Transformadors, la Biblioteca iniciarà un cicle de conferències-col·loqui amb dones que publiquen en català històries relacionades amb la literatura negra.