Actualitzat el 29/01/2021

Presentació del llibre El darrer cop d’arquet

La Biblioteca Pública Arús acull la presentació del llibre El darrer cop d’arquet com a part dels actes del festival de literatura de misteri BCNegra. L’acte anirà a càrrec de Josep Lluís Martín Berbois, autor de l’epíleg, i Isabel Monsó, editora; i el presentarà Josep Maria Clavell, col·laborador de la Col·lecció Joan Proubasta de Sherlock Holmes a la Biblioteca Arús.

El darrer cop darquet és el quart volum de Relats de Sherlock Holmes que publica Viena Editorial, amb la traducció de Xavier Zambrano. Es tracta d’un recull de set relats que Arthur Conan Doyle va escriure sobre el seu personatge més famós, publicats a partir de 1917, després d’anys de rebre peticions dels seus fans per llegir noves aventures del detectiu. La nova edició acosta un cop més la figura de Sherlock Holmes al públic català, que gaudeix dels seus misteris d’ençà que la revista De tots colors va començar a publicar-los el 1908.

La presentació serà retransmesa en directe el dia 26 de gener a les 19.00 h.

 

   

Data d'inici

26 de gener de 2021

Hora

19.00 h

Tipus d'activitat

Presentació

PROPERES ACTIVITATS

20
Gener

PRESENTACIÓ

El proper 20 de gener de 2022 es presentarà a la Biblioteca Pública Arús “Iberia, tierra de fraternidad”
25
Gener

PRESENTACIÓ

El pròxim 25 de gener de 2022 es presentarà a la Biblioteca Pública Arús Ecos y pasos de Juan García Oliver, d’Agustí Guillamón.
14
Desembre

CONFERÈNCIA - COL·LOQUI

Juntament amb el Casal de Barri Transformadors, la Biblioteca iniciarà un cicle de conferències-col·loqui amb dones que publiquen en català històries relacionades amb la literatura negra.