Actualitzat el 07/10/2021

Participem un any més al Festival 48h Open House BCN

Dissabte 23 d’octubre d’11 a 14 h podreu gaudir d’una visita guiada gratuïta de 15 minuts a la Biblioteca Pública Arús gràcies als voluntaris del Festival 48h Open House BCN. No cal reserva prèvia i s’entrarà per ordre d’arribada en grups reduïts.

Des de la seva creació l’any 2010, la Biblioteca Pública Arús ha participat a totes les edicions del festival d’arquitectura de la ciutat i l’entitat organitzadora ha volgut reconèixer el compromís de les entitats que han participat des de l’inici amb l’obsequi d’un llibre sobre 345 maneres de viure (a) Barcelona que serà consultable pels usuaris. Al nostre catàleg trobareu més llibres sobre la ciutat de Barcelona.

Des d’aquí volem donar les gràcies a Open House BCN per l’obsequi i a tots els que heu participat a les jornades de portes obertes. Esperem poder seguir celebrant-ne moltes més!

 

Més informació a: https://www.48hopenhousebarcelona.org/

Data d'inici

23 d'octubre de 2021

Hora

11 a 14 h

Tipus d'activitat

Portes obertes

PROPERES ACTIVITATS

20
Gener

PRESENTACIÓ

El proper 20 de gener de 2022 es presentarà a la Biblioteca Pública Arús “Iberia, tierra de fraternidad”
25
Gener

PRESENTACIÓ

El pròxim 25 de gener de 2022 es presentarà a la Biblioteca Pública Arús Ecos y pasos de Juan García Oliver, d’Agustí Guillamón.
14
Desembre

CONFERÈNCIA - COL·LOQUI

Juntament amb el Casal de Barri Transformadors, la Biblioteca iniciarà un cicle de conferències-col·loqui amb dones que publiquen en català històries relacionades amb la literatura negra.