21/03/2023

La Biblioteca Arús se suma a la celebració del Dia Mundial de l’Aigua 2023

La Biblioteca Pública Arús té el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya i treballa cada dia per fer més sostenible el seu equipament i activitats.

És per aquest motiu que la Biblioteca us informa que Barcelona se sumarà a la celebració del Dia Mundial de l’Aigua 2023 amb una programació d’activitats de sensibilització liderada per la XEAB, Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona, amb la col·laboració d’equipaments socials i culturals municipals. Un programa que s’engloba en la campanya mundial, desplegada sota l’eslògan “Accelerem el canvi” i en el context de la situació de sequera en fase d’excepcionalitat.

Aquí podeu veure algunes de les activitats programades: https://ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol/inscripcions/la-clariana-de-les-glories/activitats

Estalviar aigua, consumir productes locals i deixar de contaminar són tres de les accions proposades més conegudes, però la Biblioteca també us convida a ser més curiosos i esbrinar, per exemple, d’on ve l’aigua que utilitzeu i com es distribueix. La campanya proposa una llista d’accions perquè la ciutadania s’inspiri i elabori la seva pròpia llista feta a mida de les seves possibilitats. En aquest sentit, el Dia Mundial de l’Aigua 2023 adopta com a imatge de campanya un colibrí: símbol de cada acció que pot fer cada persona de forma individual, aportant la seva gota d’aigua.