21/03/2023

La Biblioteca Arús se suma a la celebració del Dia Mundial de l’Aigua 2023

La Biblioteca Pública Arús té el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya i treballa cada dia per fer més sostenible el seu equipament i activitats.

És per aquest motiu que la Biblioteca us informa que Barcelona se sumarà a la celebració del Dia Mundial de l’Aigua 2023 amb una programació d’activitats de sensibilització liderada per la XEAB, Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona, amb la col·laboració d’equipaments socials i culturals municipals. Un programa que s’engloba en la campanya mundial, desplegada sota l’eslògan “Accelerem el canvi” i en el context de la situació de sequera en fase d’excepcionalitat.

Aquí podeu veure algunes de les activitats programades: https://ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol/inscripcions/la-clariana-de-les-glories/activitats

Estalviar aigua, consumir productes locals i deixar de contaminar són tres de les accions proposades més conegudes, però la Biblioteca també us convida a ser més curiosos i esbrinar, per exemple, d’on ve l’aigua que utilitzeu i com es distribueix. La campanya proposa una llista d’accions perquè la ciutadania s’inspiri i elabori la seva pròpia llista feta a mida de les seves possibilitats. En aquest sentit, el Dia Mundial de l’Aigua 2023 adopta com a imatge de campanya un colibrí: símbol de cada acció que pot fer cada persona de forma individual, aportant la seva gota d’aigua.

La Biblioteca estarà tancada per vacances des de l’1 al 31 d’Agost inclusivament.
La Biblioteca estará cerrada por vacaciones desde el 1 al 31 de Agosto inclusive.
The Library will be closed for holidays from 1 to 31 August inclusive.