Actualitzat el 12/11/2021

Inauguració i presentació de l’exposició “Desmuntant Sherlock” per la BCNegra 2022

La Biblioteca Pública Arús, que conserva una de les col·leccions sobre Sherlock Holmes més completes d’Europa, presenta l’exposició “Desmuntant Sherlock”. Aquesta mostra en completa una altra que es va fer el 2017. L’exposició consta d’una trentena de dibuixos originals que no s’havien exposat abans, sorgits de la inspiració, el talent i el llapis d’alguns dels ninotaires més coneguts i rellevants de l’època daurada del TBO i la factoria Bruguera, com ara Palop, Raf, Josep Escobar, Gabi, Cubero, Batllori, Urda, Joan Bernet Toledano, etc. També hi ha originals de dibuixants significatius pel seu estil característic, com Ramis, Cera i Gin. A més, la mostra també aplega diverses interpretacions del cèlebre detectiu que han fet il·lustradors actuals i, fins i tot, inclou alguna sorpresa inesperada. L’exposició s’inaugurarà el 21 de desembre a les 19 h i es podrà visitar fins al 25 de febrer de 2022 a la sala d’exposicions de la Biblioteca.

La inauguració tindrà una durada d’una hora i cal fer inscripció prèvia per accedir-hi.

 

Inauguració de l'exposició “Desmuntant Sherlock”

Data d'inici

21 Desembre

Hora

19 h

Tipus d'activitat

Inauguració de l'exposició

PROPERES ACTIVITATS

21
Desembre

Inauguració i presentació - 19 h

Inauguració i presentació de l’exposició “Desmuntant Sherlock” per la BCNegra 2022
14
Desembre

Presentació - 18:30 h

El pròxim 14 de desembre serà presentada a la Biblioteca Arús la nova versió en castellà de la Divina Comedia, per part de Pere Sánchez Ferré, que ha preparat la present edició (amb Pere Hidalgo Serra).
30
Novembre

Exposició

“Música i Art en la litografia vitolfílica i la pintura” reuneix un conjunt d’obres pictòriques i de litografies vitolfíliques sota el denominador comú de la inspiració en les temàtiques de la música, la dansa i l’òpera.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A
ACTIVITATS DE LA BIBLIOTECA
PÚBLICA ARÚS