Actualitzat el 18/05/2021

Estrena del documental “Biblioteca Pública Arús (1895-2020). Cent vint-i-cinc anys al servei del poble”

L’any 2020 es van complir els 125 anys de la Biblioteca Pública Arús, i per commemorar-ho es van celebrar un cicle de conferències i una exposició: “Biblioteca Pública Arús (1895-2020). Cent vint-i-cinc anys al servei del poble”.

El dilluns 24 de maig s’estrenarà el vídeo que documenta aquesta exposició, un recorregut per la història de la Biblioteca i els seus personatges més destacats. El vídeo quedarà gravat al canal de YouTube de la Biblioteca Arús, junt amb una gran varietat de conferències, presentacions de llibres i contingut addicional.

Emmarcada en la celebració del 125è aniversari, la Biblioteca va inaugurar recentment la nova pàgina web, en la qual podreu trobar una gran varietat d’informació, activitats i serveis. En especial, us convidem a fer la visita virtual pels nostres salons històrics i per la magnífica col·lecció Joan Proubasta de Sherlock Holmes, uns espais que normalment no estan oberts al públic.

 

 

Data d'inici

24 maig de 2021

Hora

Tot el dia

Tipus d'activitat

Celebració

PROPERES ACTIVITATS

20
Gener

PRESENTACIÓ

El proper 20 de gener de 2022 es presentarà a la Biblioteca Pública Arús “Iberia, tierra de fraternidad”
25
Gener

PRESENTACIÓ

El pròxim 25 de gener de 2022 es presentarà a la Biblioteca Pública Arús Ecos y pasos de Juan García Oliver, d’Agustí Guillamón.
14
Desembre

CONFERÈNCIA - COL·LOQUI

Juntament amb el Casal de Barri Transformadors, la Biblioteca iniciarà un cicle de conferències-col·loqui amb dones que publiquen en català històries relacionades amb la literatura negra.