Actualitzat el 18/01/2021

El teatre de Rossend Arús

Amb motiu del 125è aniversari de la Biblioteca Pública Arús, el dijous 21 de gener es retransmetrà la conferència “El teatre de Rossend Arús”, a càrrec de Magí Sunyer, escriptor i professor de literatura catalana a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. L’acte serà presentat per Joan Rocamora, historiador de la literatura i doctor en filologia catalana.

Rossend Arús, fundador de la biblioteca, fou un home de teatre, un escriptor prolífic, compromès i amb ànima satírica. Les 52 obres que se’n conserven pertanyen a una gran varietat de gèneres, amb comèdies i drames realistes de denúncia social, teatre de màgia, recreació de la rondallística popular, fins teatre de referència bíblica; però en totes elles traspuen idees de progrés i llibertat, de defensa dels interessos dels sectors populars i de crida a la il·lustració.

L’acte es podrà seguir en directe el dia 21 de gener a les 19:30h.

 

 

   

Data d'inici

21 de gener de 2021

Hora

19:30 h.

Tipus d'activitat

Conferència

PROPERES ACTIVITATS

20
Gener

PRESENTACIÓ

El proper 20 de gener de 2022 es presentarà a la Biblioteca Pública Arús “Iberia, tierra de fraternidad”
25
Gener

PRESENTACIÓ

El pròxim 25 de gener de 2022 es presentarà a la Biblioteca Pública Arús Ecos y pasos de Juan García Oliver, d’Agustí Guillamón.
14
Desembre

CONFERÈNCIA - COL·LOQUI

Juntament amb el Casal de Barri Transformadors, la Biblioteca iniciarà un cicle de conferències-col·loqui amb dones que publiquen en català històries relacionades amb la literatura negra.