Actualitzat el 04/03/2021

Conferència “Feminismes del segle XIX i la Biblioteca Pública Arús”

Ens complau informar-vos de la conferència “Feminismes del segle XIX i la Biblioteca Pública Arús, a càrrec de Susanna Tavera, catedràtica emèrita d’Història Contemporània. També comptarem amb la presència d’Araceli Bruch, llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona, que presentarà l’acte.

Es tracta de la penúltima conferència del cicle que commemora els 125 anys de la Biblioteca Arús, la qual s’ha volgut fer coincidir amb els actes programats per celebrar el Dia Internacional de les Dones.

La conferència serà virtual, i es podrà seguir en directe el dimarts 16 de març de 2021, a les 19.00 h des d’aquesta mateixa pàgina o a través d’aquest enllaç. Per veure altres conferències i xerrades de la Biblioteca, podeu visitar el nostre canal de YouTube.

 

   

Data d'inici

16 de març de 2021

Hora

19.00 h

Tipus d'activitat

Conferència

PROPERES ACTIVITATS

20
Gener

PRESENTACIÓ

El proper 20 de gener de 2022 es presentarà a la Biblioteca Pública Arús “Iberia, tierra de fraternidad”
25
Gener

PRESENTACIÓ

El pròxim 25 de gener de 2022 es presentarà a la Biblioteca Pública Arús Ecos y pasos de Juan García Oliver, d’Agustí Guillamón.
14
Desembre

CONFERÈNCIA - COL·LOQUI

Juntament amb el Casal de Barri Transformadors, la Biblioteca iniciarà un cicle de conferències-col·loqui amb dones que publiquen en català històries relacionades amb la literatura negra.