Actualitzat el 31/05/2021

“Barcelona, atracció de forasters (1831-1929). Guies turístiques, artístiques i culturals a la Biblioteca Pública Arús”

El visitant que s’apropi a veure l’exposició “Barcelona, atracció de forasters (1831-1929). Guies turístiques, artístiques i culturals a la Biblioteca Pública Arús” es trobarà davant d’una acurada selecció de guies de viatges sobre la Ciutat Comtal i els seus voltants, totes elles publicades a cavall entre els segles XIX i XX i que formen part del fons de la Biblioteca.

A través de diferents llibres, objectes i algunes curiositats, com ara el llistat d’entrades i sortides dels carrers o els serveis de carruatges públics vigents en aquell moment, es mostraran les diferents Barcelones que van retratar els autors de l’època per tal d’atreure els possibles viatgers a una ciutat que aspirava a ser cada vegada més moderna i cosmopolita.

L’exposició es podrà visitar fins al 10 de setembre en l’horari de la Biblioteca.

A causa de l’actual crisi sanitària, no hi haurà inauguració presencial de l’exposició.

Podeu descarregar el cartell de l’exposició aquí.

 

 

 

Data d'inici

10 Juny de 2021

Hora

Tipus d'activitat

Inauguració de l'exposició

PROPERES ACTIVITATS

20
Gener

PRESENTACIÓ

El proper 20 de gener de 2022 es presentarà a la Biblioteca Pública Arús “Iberia, tierra de fraternidad”
25
Gener

PRESENTACIÓ

El pròxim 25 de gener de 2022 es presentarà a la Biblioteca Pública Arús Ecos y pasos de Juan García Oliver, d’Agustí Guillamón.
14
Desembre

CONFERÈNCIA - COL·LOQUI

Juntament amb el Casal de Barri Transformadors, la Biblioteca iniciarà un cicle de conferències-col·loqui amb dones que publiquen en català històries relacionades amb la literatura negra.