Blog

Verdaguer, Arús i els heterodoxos: maçons i catòlics

El dimarts 2 de febrer de 2021 la Biblioteca Pública Arús acollirà la conferència “Verdaguer, Arús i els heterodoxos: maçons i catòlics”, dintre del cicle d’activitats en commemoració del 125è aniversari de la biblioteca.

Presentació del llibre Sherlock Holmes de Hayao Miyazaki.

La Biblioteca Pública Arús s’afegeix a la celebració del festival BCNegra amb la presentació del llibre Sherlock Holmes de Hayao Miyazaki, a càrrec de Sergio Colomino, l’autor.

Presentació del llibre El darrer cop d’arquet

La Biblioteca Pública Arús acull la presentació del llibre El darrer cop d'arquet com a part dels actes del festival de literatura de misteri BCNegra. L’acte anirà a càrrec de Josep Lluís Martín Berbois, autor de l'epíleg, i Isabel Monsó, editora; i el presentarà Josep Maria Clavell, col·laborador de la Col·lecció Joan Proubasta de Sherlock Holmes a la Biblioteca Arús.

Moriarty vs Sherlock Holmes

Amb motiu de la BCN Negra, la Bibliotea Pública Arús ofereix una exposició dedicada a un dels personatges més rellevants del cànon holmesià, així com un dels genis del mal més fascinants de la literatura: el Professor Moriarty.

El teatre de Rossend Arús

Amb motiu del 125è aniversari de la Biblioteca Pública Arús, el dijous 21 de gener es retransmetrà la conferència “El teatre de Rossend Arús”, a càrrec de Magí Sunyer, escriptor i professor de literatura catalana a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. L’acte serà presentat per Joan Rocamora, historiador de la literatura i doctor en filologia catalana.