28/11/2023

Presentació editorial “Numerologia i matemàtica intuïtiva”


Detall de l'esdeveniment


 

El dimarts 28 de novembre de 2023 a les 18.30 h tindrà lloc a la Biblioteca Pública Arús la presentació del llibre Numerologia i matemàtica intuïtiva, a càrrec de Josep Maria Isern i Monné.

El tema sobre el que tractarà la presentació serà la influència dels números en la naturalesa, que és tot un tractat de numerologia. L’estructura de la persona, la varietat d’éssers, animals, plantes, la diversitat d’elements, formes i estructura de la mineralogia i la química, és un cabal immens de numerologia, per les seves formes geomètriques, nombre de cares, angles i estructures que ha creat la mateixa natura. Es parlarà del nombre ϕ i de la seva extraordinària influència en l’estructura de les plantes, dels éssers vivents, de la naturalesa sencera. També es tractaran els quadrats màgics i la manera de construcció d’aquests.

Josep Maria Isern i Monné (Reus, 1932). Professor de física, matemàtiques i música. Compositor, escriptor i investigador.

El professor Isern ha tingut un gran èxit amb la publicació de les seves recerques sobre el “Quadrat Màgic del Temple”, del qual n’ha tret la clau de l’enigma, desconegut fins al present, raó per la qual se li ha atorgat el “Premio Nacional Templario OMECT, Rama Cultural”. Interessat per la numerologia, simbologia i criptografia, ha fet recerca sobre temes medievals.

Té publicats una vintena de llibres, entre els quals sobre temes incògnits. També sobre poesia i, com a músic, té publicades, sardanes, havaneres i cançó melòdica.

Per a més informació sobre l’autor i la seva obra, consulteu aquest enllaç.

CAL INSCRIURE’S AL SEGÜENT FORMULARI PER ASSISTIR-HI:

L’acte es podrà seguir a través del canal de Youtube de la Biblioteca:

Organitza:

Amb el suport de:

Més activitats

Del 25 d’abril al 7 d’octubre de 2024 |  Entrada lliure

Dijous, 23 de maig de 2024 |  18.30 a 20 h

Divendres, 24 de maig de 2024 |  10 a 14.30 h

Dissabte, 25 de maig de 2024 |  Diferents horaris

Dimarts, 28 de maig de 2024 |  18.30 a 20 h

Dissabte, 1 de juny de 2024 |  Diferents horaris

La Biblioteca estarà tancada per vacances des de l’1 al 31 d’Agost inclusivament.
La Biblioteca estará cerrada por vacaciones desde el 1 al 31 de Agosto inclusive.
The Library will be closed for holidays from 1 to 31 August inclusive.