17/01/2023 – 13/06/2023

Cicle de conferències «Ciència i mística. Quatre segles d’intel·lectualitat i tradició iniciàtica»


Detalles de Evento

  • Date:
  • Categorías:

 

El pròxim 17 de gener a les 18:30 h s’iniciarà a la Biblioteca el cicle de conferències «Ciència i mística. Quatre segles d’intel·lectualitat i tradició iniciàtica», organitzat per la Respectable Lògia Porta de Denderah. El cicle consta de sis conferències que es realitzaran durant la primera meitat de l’any.

Dimarts 17 de gener: «Utopies i cercles intel·lectuals del segle XVII«, a càrrec​ de​ Joan Almirall, membre de la R.·. L.·. Porta de Denderah Núm. 84 de la Gran Logia Simbólica Española (GLSE).
Dimarts 14 de febrer: «Pansofia, Rosacreu i Comenius«, ​a càrrec​ d’Eduard Berga, investigador sobre la rosacreu.
Dimarts 14 de març: «Orígens del grau maçònic: El Cavaller Rosacreu«, a càrrec​ de David Suarez, que actualment dirigeix la revista Cultura Masonica.
Dimarts 11 d’abril: «La Royal Society i la nova ciència«,​ a càrrec de Sergi Grau, professor associat d’Història de la Ciència de la Universitat Autònoma de Barcelona.​
Dimarts 16 de maig: «La ciència espiritual, Teosofia i Rosacreu​«, a càrrec de Rui Lomelino de Freitas, investigador i professor de la Universidad Lusofona de Lisboa.
Dimarts 13 de juny: «El Ritu Antic i Primitiu de Memphis-Misraïm«, a càrrec d’Oscar Vía, Venerable Mestre de la R.·. L.·. Porta de Denderah nº 84 de la GLSE.​​​

Trobareu més informació sobre cada conferència als enllaços pertinents. Com sempre, la Biblioteca retransmetrà en directe els actes a través del seu canal de Youtube, i cal inscriure’s a les activitats per assistir-hi.

Ho organitza:

Hi col·labora:

     

Més activitats

Del 25 d’abril al 7 d’octubre de 2024 |  Entrada lliure

Dissabte, 22 de juny de 2024 |  Diferents horaris

Dissabte, 29 de juny de 2024 |  Diferents horaris

Dimarts, 2 de juliol de 2024 |  Diferents horaris

Dimarts, 9 de juliol de 2024 |  Diferents horaris

Dimarts, 16 de juliol de 2024 |  Diferents horaris

La Biblioteca estarà tancada per vacances des de l’1 al 31 d’Agost inclusivament.
La Biblioteca estará cerrada por vacaciones desde el 1 al 31 de Agosto inclusive.
The Library will be closed for holidays from 1 to 31 August inclusive.