24/02/2022

La Biblioteca Arús prorroga l’exposició “Desmuntant Sherlock” fins al 30 de març

L’exposició “Desmuntant Sherlock”, realitzada durant la BCNegra d’enguany, queda prorrogada fins al 30 de març. Per visitar-la, es pot fer durant el següent horari:

Dilluns, dimecres i divendres
10 h a 14:30 h

Dimarts i dijous
15:30 h a 20 h

La Biblioteca Pública Arús, que conserva una de les col·leccions sobre Sherlock Holmes més completes d’Europa, presenta l’exposició “Desmuntant Sherlock”. Aquesta mostra en completa una altra que es va fer el 2017. L’exposició consta d’una trentena de dibuixos originals que no s’havien exposat abans, sorgits de la inspiració, el talent i el llapis d’alguns dels ninotaires més coneguts i rellevants de l’època daurada del TBO i la factoria Bruguera, com ara Palop, Raf, Josep Escobar, Gabi, Cubero, Batllori, Urda, Joan Bernet Toledano, etc. També hi ha originals de dibuixants significatius pel seu estil característic, com Ramis, Cera i Gin. A més, la mostra també aplega diverses interpretacions del cèlebre detectiu que han fet il·lustradors actuals i, fins i tot, inclou alguna sorpresa inesperada.

Podeu descarregar el cartell de l’exposició aquíEs permet la utilització o reproducció total o parcial, sense ànim de lucre, sempre que es faci constar la procedència:  Cartell de l’exposició “Desmuntant Sherlock” de la Biblioteca Arús  comissionada per Josep Maria Clavell de Dalmases,  amb disseny de Josep Àngel Gan i fotografies d’Herminio Alcaraz.

Ho organitza:

 

 

Hi col·labora:

 

La Biblioteca estarà tancada per vacances des de l’1 al 31 d’Agost inclusivament.
La Biblioteca estará cerrada por vacaciones desde el 1 al 31 de Agosto inclusive.
The Library will be closed for holidays from 1 to 31 August inclusive.