Biblioteca Pública Arús
català | castellano - sitemap   Site map Biblioteca Pública Arús - contactar
 
.....PATRONAT
.....Membres
Convenis
.....Memòries
 
Convenis
Arxius, biblioteques, fundacions, ateneus…

Convenis amb arxius, biblioteques, fundacions, ateneus …

17/12/1992 Conveni de col•laboració entre el Centre de Cultura Contemporània, la Biblioteca Pública Arús i el Centre de Documentació Històrico-Social de l’Alteneu Enciclopèdic.

02/01/1996 Conveni entre l’Arxiu Nacional de Catalunya i el Patronat de la Biblioteca Pública Arús perquè el primer dugui a terme els treballs de neteja, restauració, consolidació i microfilmació dels llibres i manuscrits objecte del present contracte, lliurant un exemplar de microfilm a la BPA i un altre a l’Arxiu.

16/02/2001 Conveni marc per a la integració dels registres bibliogràfics i de fons del Catàleg de la Biblioteca Pública Arús al Catàleg Col•lectiu de les Universitats de Catalunya.

11/04/2002 Convenio de colaboración institucional, académica y científica entre el Patronato de la Biblioteca Pública Arús y la Fundación Pablo Iglesias.

28/09/2004 Convenio de colaboración institucional, académica y científica entre el Patronato de la Biblioteca Pública Arús y la Fundación Rosacruz.

26/05/2005 Conveni de col•laboració entre la Biblioteca Pública Arús i la Fundación Instituto de Estudios Políticos y Sociales.

18/11/2010 Conveni de col•laboració institucional, acadèmica i científica entre el Patronat de la Biblioteca Pública Arús i la Fundació Francisco Largo Caballero.

11/06/2013 Conveni de col•laboració institucional i cultural entre el Patronat de la Biblioteca Pública Arús i la Societat Teosòfica Branca Harmonia.

02/12/2014 Conveni de col•laboració institucional i cultural entre el Patronat de la Biblioteca Pública Arús i l'Antigua y Mística Orden de la Rosa-Cruz (AMORC).

Universitats
Maçoneria
Altres


Ajuntament de Barcelona Distintiu de garantia de qualitat ambiental   Avís legal